Tuesday, February 27, 2007






Monday, February 26, 2007

Threadless fordrag...

To af gutterne bag SkinnyCorp holder fordrag på Stanfort uni. og hvordan & hvorfor de har lavet ting som Threadless... tager ca. 44 minutter, men de virker ret sympatiske og reelle i deres udgangspunkter.

Gmail Theater...

Et "sjovt" tiltag fra Google. - Hvorfor bruge Gmail? Det sku' den her medarbejder-skabte video gerne forklare, på en halvejs underholdende og nemt forståelig måde. Jeg kan egentlig godt li' ideen med at det er lidt "amature" i udtrykket, og at de ikke tager deres brand så über-seriøst (eller måske er det lige netop det de gør???). Det flyver ikke ind med store logo'er og misson statements - det giver lidt mere indtrykket af de, at rent faktisk gerne vil gøre ting bedre for deres brugere/kunder - frem for at det virker som det, det vel egentlig er... en reklame, ligesom alt mulig andet. Anyways, tjeck det ud:


Smoothness of the Flashness

Beboard.net - Smooth snowboard flash-site. Pænt, clean, men "the real kicker" er funktionaliteten i deres customize board sektion. Man kan placere elementer, vælge farver, skalere, preview - en af de bedre tiltag af den her slags - i hvert fald som jeg har set. Det fungere lækkert, hakker eller lagger ikke, og virker for det meste ret intuitivt... 720-fakie-nosegrab-nice!

Monday, February 19, 2007

A fine presentation

About a lot of fine things, that can inspire, make you think and basically just bring a bit of brainbuzz to our little blog here. And we really just needed something interactive here.. instead of all this text..

Wednesday, February 14, 2007

MusicTapping

Lille underholdende tiltag, hvor man kan spacebar-tappe sig til nogle sange, hvis man ikke lige kan huske navnet på nummeret, men godt kan nynne den..

Det er ikke alle der er lige gode, og dermed lige enige om funktionsadygtigheden af dette ellers udemærket digitale tiltag.

prøv lykken på www.songtapper.com

/C

Monday, February 12, 2007

3D flash!

Det er dem der mener at 3D flash blive det nye store (dvs. mig!) - Anyways, der er nogle gutter der laver noget 3D flash via noget der hedder Papervision, og det ser hella nice ud. Jeg ved ikke helt hvordan det fungere men man kan tjekke nogle af deres demo'er ud her...

Panorama er fx ret fed - og burde ha' noget kommerciel potentiale?

Deres nytårs halløj ku' også være en ide til en alternativ navigationsform...

Tuesday, February 6, 2007

Web 2.0 på 5 minutter...



"Sjov" video der prøver visuelt at forklare hvad hele det her Web 2.0-hejs er . - Egentlig en YouTube responds til en anden beskrivelse af Web 2.0

Og så melder carsten sig lige ind her: jeg faldt over denne, der viser Mojito's tjeneste igang.. Den gør, at man kan skrive/kommentere/screw-around'e med de videoer man uploader og sikkert også andres..

Monday, February 5, 2007

Superbowl Ads...

...Sikke en omgang L*** superbowl var i år. Første quater var insane, men så valgt Chicago Bears at holde fri resten af kampen.

Nå, men til en Superbowl hører der jo - traditionen tro - TVC'er og nogle online tiltag.
YouTube har en liste med dem alle sammen lige her

Derudover har de en Supervote side hvor man arrangere dem i den rækkefølge man nu synes de er bedst i... Fint nok, men det forstår jeg så ikke helt menningen med? Kan man som bruger vinde noget? Eller er det kun vinder-reklamen der får noget ud af det?

- Nåmen det er jo meget rart at de allesammen er samlet et sted. Har ikke tjekket nogen af dem ud endnu, men internet-rygterne (her kl 05:08 Dansk tid) går på at Garmin og Bud bl.a. sku' ha' nogle go'e nogen...

Friday, February 2, 2007

First Post... you're a douche!

Træt af at diskutere med fremmede i det offentlige miljø fordi de er nogle narhatte? - Nu er løsningen her:

The Douche Card
- visitkort du kan hande ud lige så tosset du vil, og undgå alle de ubehaglige verbale konfrontationer. Nice.